Saturday, May 2, 2009

ini bulan mei

pagi tadi aku bangun sebab dikejut kan oleh suara sumbang doddy yang memekik..
"yeay..yeay..bulan mei..!!"
"lagi 24hari lagi..yeay..yeay.."
dalam hati aku.."siot punya budak..!!"
yelaa..tengah seronok tido lepas subuh..dia dah memekak!
mentang-mentang dia jenis bangun awal...
birthday dia bulan ni!!!!
hampeh!!
daddy kata..aku ngan kakak masa kecik-kecik dulu tade pesan-pesan kat orang pasal birthday kita
"kalau mummy ngan daddy tak ingat korang pun tak ingat"
doddy ngan intan je..intan pun kurang sikit.tapi still ada jugak.
masa kecik-kecik dulu..mana nak ingat tarikh..
sekarang aku ingat la!!
bulan ni saja:
2may>> che
9may>>aida
2nd week of may>>mother's day
16may>> hari guru..haha! ingat ni..!!
24>> kakak
25>>doddy
ada lagi ke tarikh-tarikh yang kena ingat bulan may ni??

ada..nurses day..mummy aku nurse dulu..tapi bila tarikh dia..aku lupa! tapi nanti mummy mesti bagitau!

3 comments:

sampahhati said...

aku langsung tak ingat tarikh kelahiran... wakkkaka senang ko meghafal kan... bulan mei jer terus komplot sekeluarga... tak yah beli kek bebanyak.... wakakakak

Anonymous said...

1 may - hari buruh.

[bestfren kau]

.supertitans. said...

bulan mei bley makan 1 kek je..
hahah!

lupa hari buruh..sbb aku belum kerja! hahah~