Monday, April 6, 2009

L I A T

aku baru perasan ke?
aku sangat malas sem ni..
bukan malas..tapi LIAT!!
banyak sangat kerja..
dah takde masa pergi joli dengan member2 aku~
haishh..
esok test O.M..
aku sangat malas nak study!
subject membaca memang cabaran maha dasyat!
dengan 7 chapter semua nya untuk 1jam test esok!
aku MALASSSS!!!!

apasal la kena jugak belajar pasal management ni..
bosan taw tak!!
lecturer pulak mengajar pakai slide.dinding yang terpapar notes aku pandang kosong~
jiwa aku terawang-awang.
uuurrggghhh!

tangan aku sakit lagi..mahu di x-ray ke? mahu di simen ke? mahu di bedah ke?
adoiii~

4 comments:

aslina said...

oit...gudluck test~~!!!


aku pun minggu ni bersepah2 test...hari2 ada test kot sampai hari khamis...jumaat dah free sikit...huuuu

Anonymous said...

go amma go

:)

[aizzah]

eres said...

adik ingat pesan daddy k..

jgn malas2..

hahhahaha...

.supertitans. said...

thanx kawan2..
aku dah tak liat..
cuma ketat siket..
hahahahah~