Monday, April 27, 2009

apa pulak?!

exam dah habis! waahh..seronok la aku ye..
tapi ada lagi presentation belum selesai..adoi !! pening kepala..macam-macam nak kena prepare..invigilator pun bukan calang-calang orang. kena raedy mental and fizikal la nampak gayanya.

cuti 3bulan. lepas tu industry training yang taktaw mana pulak tempat nya. untuk 15minggu pulak! lebih kurang 3bulan++
ooh..mula la aku akan rindu Unisel..rindu ke?
ahaha!
sikit-sikit ada laa..mostly rindu kawan-kawan~
hhmmm

malam ni dah rasa lega sikit..
nerves dah kurang..seronok dh cerita dengan aizzah!
thanx beb for your attention.
tayah tunggu lah kann..go with the flow..and let it be!

9 comments:

Anonymous said...

yeah baybey.
no worries. tak kena kalau itu jodoh kau :)

[ejja ishak]

eres said...

ni sesi meluahkan pasaan ke

hahahahah...

Anonymous said...

apa ayat aku ni cam senget. haha. tak kemana kalau itu jodoh kau. yes yes. hehee :D

[ejja ishak]

sampahhati said...

rindu unisel??? wakakkaa pelik siot... waakakaa

Tassa JL said...

hye amma! hehehe

.supertitans. said...

hey..betamabah orang yang jumpa blog aku nieh! thanx ya fo visiting!

aizzah:insyaAllah =)

erma: dah terluahkan..huhu

yem: klaw kena tempat rindu
jugak..hihii

tassa: hye!! hihihi~

sampahhati said...

apa pulak rindu... tak kene tempat ler nak rindu rindu....

.supertitans. said...

ok yemm..hihi~
jom panjat gunung tampin!
heheh!

sampahhati said...

hehehehe tak tahu ler... aku mcm ada komitmen jer....

len kali kalau datang blog aku tinggal ler satu dua komen...