Monday, March 2, 2009

TERRRRBAIIIKKKKK!!

phewwww~ seronok! tak sangka sampai jugak aku kat puncak kinabalu tuh.. even lambat skali pun..atleast aku sampai..alhamdulillah..thanx sangat-sangat kat yem! klaw kau tak paksa aku and ugut-ugut aku..aku rasa memang tak merasa la ade kat puncak kinabalu tuh..memang best!!

before ni tengok south peak tuh dalam duit kertas seringgit jer..and as the most memorable experience..aku nampak sendiri depan mata south peak tuh. sumpah memang cantik sangat! walaupun tempat tuh setakat batu je and tempat kami lalu tuh pun nama dia stepping stone.. bukan calang-calang boleh sampai..hahahaha!


thanx jugak kepada kawan-kawan yang fully support..yang taw tahap kemampuan aku camne and suruh aku jalan slow-slow je.hihihihi. sangat lah slow and tak brapa nak steady aku jalan. a million thanx beb!! gunung rajah tak sampai puncak pun takpe
..gunung kinabalu aku sampai..!! huhuhuhuhu..

my most priceless experienced...ever~


5 comments:

muiz said...

nak tanya kos naik gunung kinabalu berapa yer ? muiz dari www.malaysia backpacker.blogspot.com.

wegreentheearth said...

bile nak pegi lagi?
to muiz...
ada dlm RM500 bleh naik dah...
tak termasuk flight ticket...
kira cost saving laa...

.supertitans. said...

wahh..yeke rm500? tak silap dalam rm800++.estimated bajet dlm plan ktorg aritu dlm rm1500.masuk semua transportation n xtra xtvt.

to mus..hahahah..pegi lagi?
dah smp puncak best la..
nk smp puncak tuuuu..adoiiiyaiii!! tgk la 2-3 thn lagi..hihihi..

ekyn said...

besh experience eva kn..aku nek 1 grup ngn ayunk, aida, n abg mus...huhu..truk kne push ngn abg mus..but pape pon thanx a zillion kt abg mus..klu x sure x smpai pny =)

ekyn said...

besh experience eva kn..aku nek 1 grup ngn ayunk, aida, n abg mus...huhu..truk kne push ngn abg mus..but pape pon thanx a zillion kt abg mus..klu x sure x smpai pny =)